Pre 17 godina,

Predškolska ustanova HAPPY KIDS je nastala kao potreba direktorke ove ustanove, Tatjane Rackov Sinadinović, da svom detetu priušti idealno okruženje za rast, razvoj, socijalizaciju i individualni napredak.

Gubeći nadu da “idealan vrtić” postoji, direktorka je odlučila da stvori okruženje u kome će njena, ali i sva druga deca biti srećna i zadovoljna, a roditelji spokojni i uvereni da im je dete u najboljim rukama. Tako je zapravo nastao HAPPY KIDS! Do danas HAPPY KIDS je stvorio bogat i prepoznatljiv asortiman osnovnih i dodatnih usluga, koje su po kvalitetu sadržaja i organizacije nenadmašive. HAPPY KIDS PROGRAM® kreiran je u skladu sa Osnovama predškolskog obrazovanja i obogaćen je metodskim i pedagoškim pristupima Marije Montesori, Emili Riđo i Waldorf pedagogije.

Individualno posmatramo napredak svakog deteta i verifikovani program modifikujemo shodno potrebama dece i željama roditelja.

2006. godina

osnivanje prvog HAPPY KIDS objekta

HAPPY KIDS 1 osnovan je kao jedan od prvih privatnih dečjih vrtića u Srbiji. Ljubav prema mališanima, ogromno znanje i visokokvalifikovan vaspitno-obrazovni kadar, kompletan predškolski program, velika kreativnost i poslovna ozbiljnost doprineli su osnivanju privatne predškolske ustanove HAPPY KIDS.

Naš drugi objekat ponosno otvaramo

2008. godine.

Smešten odmah pored Tašmajdan parka, HAPPY KIDS 2 je u samom srcu Beograda, na jednoj od najlepših lokacija naše prestonice. Otvaranjem ovog objekta PU HAPPY KIDS sigurnim koracima zadobija veliko poverenje klijenata uz jasno prepoznatljiv vrednosni sistem i rad po najvišim svetskim standardima.

Naš HAPPY KIDS 2 tada postaje najveći privatni vrtić u Beogradu, koji je pored visokih standarda edukativnog rada sa decom, podigao i standarde enterijerskog opremanja vrtića.

2010. godine

PU HAPPY KIDS postaje ponosni član ME (Evropske Montesori organizacije).

2013. godine

na Dedinju, u elitnom delu naše prestonice, verifikovan je HAPPY KIDS 3. Ovaj objekat zbog svog specifičnog izgleda i lepote predstavlja veličanstveno mesto gde počinje moderna bajka i gde se sanjaju veliki snovi.

Sa otvaranjem HAPPY KIDS-a 3 mi postajemo vodeća privatna predškolska ustanova u Srbiji prema svim parametrima uspešnosti predškolskog poslovanja.

2015. godine

sa uvođenjem subvencija grada Beograda, počinje još brža ekspanzija HAPPY KIDS –a, koja je obeležena otvaranjem i verifikacijom HAPPY KIDS -a 4.

Prenosimo svežinu, šarenolikost i najpozitivniju energiju i na Novi Beograd, a kvalitetan program dečjeg vaspitanja i obrazovanja prepoznat je odmah i od strane roditelja u ovom delu grada.

Naš HAPPY KIDS 4 postao je ubrzo omiljen kutak dečjeg bezbrižnog i živopisnog odrastanja.

Samo tokom školske

2016/2017. godine

potpuno smo opremili i otvorili četiri nova objekta na različitim lokacijama u gradu. Izgled eksterijera i enterijera zgrada, kvalitetan i kreativan zabavno-edukativni plan i program, stručni vaspitni kadar i popunjenost objekata HAPPY KIDS 5, 6, 7 i 8 dokazuju da se dobar glas daleko čuje i da se naš brend učvrstio kao lider privatnog predškolstva u Beogradu.

Od meseca septembra

2018. godine,

HAPPY KIDS porodica ponosno nastavlja sa još jednom u nizu svojih pobeda otvorivši luksuzni objekat HAPPY KIDS 9.

Nakon otvaranja devetke, nastavljamo u pobedonosnom ritmu i rešavamo da svu lepotu i magiju modernog vrtićkog prostora oživimo u okviru našeg najnovijeg objekta HAPPY KIDS 10.  Ovo novo dečje carstvo otvorili smo decembra 2018. godine na Novom Beogradu. Sa otvaranjem HAPPY KIDS-a 10 već smo sigurni da naša čarolija ne prestaje, jer mi imamo recept za najkvalitetnije detinjstvo, najlepše uspomene i najveću sreću na licima svakog klinca i klinceze.

Niz od

17 godina postojanja,

vrednog, organizovanog i predanog rada, širenja kvaliteta i pravih vrednosnih normi nastao je prelaženjem strpljivog poslovnog puta i ostvarivanjem jasne vizije uspeha. Kvalitet HAPPY KIDS-a potvrđuje i sertifikat „Firma od poverenja“, koji dobijamo već pet godina uzastopno. U ovom trenutku HAPPY KIDS u svojih 10 postojećih objekata zapošljava više od stotinu ljudi. U našim objektima oko 1000 porodica svakog dana ostavlja neprocenjivu i najveću dragocenost – svoju decu.

Snimili smo

13 serijala

edukativno-zabavne emisije kratke forme pod nazivom “Zdravo dete”, u kojoj učestvuju svi naši prinčevi i princeze. Bili smo generalni sponzor emisije “Roditeljarije” posvećene svim sadašnjim i budućim roditeljima. Učešćem u ovim emisijama mališani HAPPY KIDS-a jačaju svoje samopouzdanje, koje će im u daljem školovanju, ali i životu pomoći da budu bolji i uspešniji od svojih vršnjaka. Učestvujemo kao predavači, izlagači i posetioci na brojnim festivalima, sajmovima, konferencijama i edukacijama u našoj zemlji i inostranstvu.

Ponosni smo na činjenicu da mnogi HAPPY KIDS klinci i klinceze u školskom uzrastu postaju najbolji i najuspešniji đaci, koji ostvaruju sjajne rezultate na školskim, opštinskim i državnim takmičenjima.

Danas se

PU HAPPY KIDS

nalazi na čelu zatvorenog i zaokruženog poslovnog sistema HAPPY KIDS group, koji još čine i turistička agencija, ketering servis, agencija za kancelarijsko-administrativne usluge i agencija za dodatne obrazovno-programske usluge. Kako je u središtu interesovanja HAPPY KIDS-a dobrobit deteta, sve podoblasti ove grupacije su u službi deteta i međusobno se nadopunjuju sa širokim spektrom svojih usluga.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, nizu usluga koje se osmišljavaju i realizuju prema najvišim standardima kvaliteta, spremnosti da se permanentno usavršavamo, kao i izgrađenom i prepoznatljivom brendu stalno prisutnom u medijima, pokrenuli smo novi projekat. Smatramo da imamo snage i želje da postignuto podelimo i sa novim budućim partnerima i primaocima franšize. Zato svima koji se već bave ovim poslom ili tek žele da krenu poslovnim putem predškolstva nudimo dva modela saradnje: partnersku saradnju i franšiznu saradnju. Cilj HAPPY KIDS partnerske i franšizne saradnje je da spojimo organizovanost, marketinšku snagu i know-how našeg sistema sa potrebama preduzetnika, koji su u ovom poslu novi ili tek žele da posluju u sektoru predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

U 2021. godini,

kao i u godinama koje dolaze želimo da nastavimo da sijamo i budemo okruženi ljudima, sa kojima će taj sjaj biti još lepši i jači! Želimo da sanjamo, maštamo, postavljamo nove ciljeve, pomeramo limite. Naše znanje predstavlja vrednost, investiciju i pasoš za budućnost. Naša mudrost i iskustvo su naša krila i zato želimo da uvek letimo više od drugih!
Poštovani roditelji, poslovni uspeh HAPPY KIDS-a je zasluga svih nas i svih vas, jer zajedno činimo ovu veliku porodicu HAPPY KIDS-a, koja će, nadamo se, uz naš veliki rad i nesebično zalaganje i vaše visoke standarde koje pred nas postavljate, biti još veća u godinama koje dolaze.

 

Vaš HAPPY KIDS