NAŠ CV

Poslovna priča “HAPPY KIDS” -a počinje 2006. godine, kada smo osnovani kao jedan od prvih privatnih dečjih vrtića u Srbiji.

Naš drugi objekat u ulici Miročka br. 1, otvaramo 2008. godine.

2011. godine zvanično postajemo jedna od prvih verifikovanih privatnih predškolskih ustanova u Beogradu i naravno u Srbiji.

Objekat HAPPY KIDS 3 verifikovan je 2013. godine. Već tada HAPPY KIDS postaje jedna od vodećih ustanova prema svim parametrima uspešnosti predškolskog poslovanja.

2015. godine sa uvođenjem subvencija grada Beograda, počinje još brža ekspanzija HAPPY KIDS -a koja je obeležena otvaranjem i verifikacijom HAPPY KIDS -a 4.

Samo tokom školske 2016/2017. godine potpuno smo opremili i otvorili četiri nova objekta na različitim lokacijama u gradu.

Sada poslujemo u 8 objekata i planiramo dalje širenje. U ovom trenutku HAPPY KIDS zapošljava više od stotinu ljudi. U našim objektima oko 700 porodica svakog dana ostavlja ono što im je najdraže – svoju decu.

U želji da zaokružimo ponudu naših usluga i da postanemo kompletan servis porodica naših mališana, stvorili smo bogat i prepoznatljiv asortiman osnovnih i dodatnih usluga koje su po kvalitetu sadržaja i organizacije nenadmašive.

Radimo po nacionalnom programu naše zemlje, koji je obogaćen metodskim i pedagoškim pristupima Marije Montesori, Emili Riđo i Waldorf pedagogije. Individualno posmatramo napredak svakog deteta i verifikovani program modifikujemo shodno potrebama dece i željama roditelja.

Čitavi timovi naših kreativnih saradnika osmišljavaju i realizuju mnoštvo dodatnih usluga, tematska noćenja, izlete u gradu i van grada, putovanja u višednevnom trajanju za koja biramo atraktivne lokacije.

Kada biramo saradnike koji će sa našim mališanima realizovati programe ili se na neki drugi način uključiti u naš rad, biramo samo one koji po renomeu i postignutim rezultatima u svojoj oblasti mogu da stanu rame uz rame sa nama.

Snimili smo 7 serijala edukativno zabavne emisije kratke forme pod nazivom “Zdravo dete”, u kojoj učestvuju svi naši mališani. Učešćem u ovoj emisiji dečaci i devojčice iz HAPPY KIDS-a jačaju svoje samopouzdanje koje će im u daljem školovanju, ali i životu pomoći da budu bolji i uspešniji od svojih vršnjaka, a neki od njih u školskom uzrastu postaju i najbolji i najuspešniji đaci, koji ostvaruju sjajne rezultate na školskim, opštinskim, pa i državnim takmičenjima i predstavljaju ponos svojih škola.

Osnova našeg uspeha je što ovom poslu, našoj deci i porodicama naših mališana prilazimo otvorenog uma, iskrenih misli i čistog srca. Tajna uspeha je što je u svaki naš korak utkano naše srce, intelekt i duša. Sve što zamislimo i u šta verujemo se trudimo i da ostvarimo.

U budućnosti želimo da nastavimo da sijamo istim sjajem jer će uvek postojati ljudi sa kojima ćemo taj sjaj širiti dalje! Želimo da sanjamo, maštamo, postavljamo nove ciljeve, pomeramo limite.

Naše znanje predstavlja vrednost, investiciju i pasoš za budućnost. Naša mudrost i iskustvo su naša krila i zato želimo da uvek letimo više od drugih!

Poštovani roditelji, poslovni uspeh HAPPY KIDS-a je zasluga svih nas i svih Vas koji činimo ovu veliku porodicu HAPPY KIDS-a, koja će, nadamo se, uz naš veliki rad i nesebično zalaganje i vaše visoke standarde koje pred nas postavljate, biti još veća u godinama koje dolaze.

Vaš HAPPY KIDS