Privatna predškolska ustanova Palilula

HAPPY KIDS 1

Kopernikova 10, Hala Pionir

Bubamare

Leptirići

lept1

Pčelice

pcel1

Mede

p1

Predškolci

preds1

Od 5. januara 2015. godine mališani iz vrtića HAPPY KIDS 1 su dobili novo carstvo igre, edukacije i zabave, koje se nalazi u ulici Kopernikova 10. U namenski sagrađenoj kući, prema najvišim arhitektonskim standardima, gde se u izgradnji nije štedelo ni prilikom upotrebe ekoloških materijala i boja, naši mališani imaju priliku da na 1000 m2 uživaju u pravoj oazi veselih boja, koje stvaraju vedro okruženje za svakodnevni boravak dece.

Novi prostor HAPPY KIDS-a 1 predstavlja rezultat našeg osmogodišnjeg rada i usavršavanja na polju predškolskog obrazovanja. Svojim izgledom, ovaj objekat pomera granice do sada viđenog na polju dečjeg enterijera. On predstavlja novu scenografiju detinjstva. Funkcionalno i jasno koncipiran pravo je „оsveženje” u mnoštvu dečijeg dizajna. Enterijer je oblikovan i prilagođen uzrastu mališana. Živopisan nameštaj i raznovrsnost edukativnog, didaktičkog i igrovnog materijala stvara podsticajno i vedro okruženje za boravak i razvoj dece. Prostor vrtića je potpuno priveden nameni i raspolaže kapacitetom za 12 uzrasno-vaspitnih grupa. Prostor je podeljen po centrima interesovanja na: senzo-motorni, kreativni, muzički, dramski, manipulativno-graditeljski, imitativni, kosmičko- istraživački, kompjuterski centar interesovanja, a poseduje i studio za učenje stranih jezika. Centri su zvučno i vizuelno odvojeni jedan od drugoga u zasebnim prostorijama, što doprinosi maksimalno efikasnom sprovođenju programskog rada sa decom.

Ovaj vrtić poseduje otvorenu i zatvorenu igraonicu, kao i izdvojen prostor predviđen za boravak beba.

Objekat HAPPY KIDS-a 1 je klimatizovan, obezbeđen alarmom i videofonom. Svaka prostorija ima svoju internet kameru, te roditelji mogu da prate svoje dete putem internet video nadzora, tokom celog dana.

Auto dečjeg vrtića HAPPY KIDS prevozi decu na relaciji kuća-vrtić-kuća.

Radno vreme vrtića je od 7:00 do 19:00h svim radnim danima.

DOBRODOŠLI!