Privatna predškolska ustanova Novi Beograd

HAPPY KIDS 10

Antifašističke borbe 23a

Na kraju prazničnog meseca decembra 2018. godine HAPPY KIDS je svim mališanima i njihovim roditeljima darovao pravu vrtičku čaroliju, smeštenu u Antifašističke borbe 23a u neposrednoj blizini Beogradske arene. Otvorili smo najnoviji objekat, velelepni HAPPY KIDS 10, te vas ponosno pozivamo da dođete i doživite svu lepotu i magiju ovog modernog prostora.

Sadržajno raznovrsno uređeno dvorište svojom kreativnošću i zelenilom unosi svežinu i boje oplemenjujući poslovno-stambene zgrade i ozbiljnost Novog Beograda. Fizička aktivnost i boravak na svežem vazduhu su od krucijalnog značaja za rast, razvoj i srećno odrastanje svakog deteta, pa upravo zato roditelji mogu biti bezbrižni jer naš HAPPY KIDS 10 u svom dvorištu nudi pravu prirodnu oazu idealnu za igru, učenje i uživanje.

Na samom ulazu u objekat obuzima vas osećaj topline, prijatne atmosfere i naboja pozitivne energije uz širok spektar vrtićkih boja, koji vraća svaku osobu, bez uzrastnog ograničenja, u najlepše dane nezaboravnog detinjstva. Obasjan prirodnom svetlošću HAPPY KIDS 10 je besprekorno dizajniran kutak dečjeg carstva, u kome je svaki detalj pažljivo planiran i ostavlja utisak kompaktne, zdrave i sveobuhvatne celine.

Svi centri interesovanja su kružno smešteni jedan do drugog, dok su prednje, ulazne strane tih centara na najmoderniji način urađene u vrhunskom staklu, čime se dobija na većoj preglednosti i funkcionalnosti svake prostorije. Centri su zvučno i vizuelno izolovani jedan od drugoga, što doprinosi maksimalno efikasnom spovođenju programskog rada sa decom. Svaki centar je adekvatno opremljen najsavremenijim edukativnim i zabavnim igračkama kao i mnoštvom didaktičkih i nastavnih sredstava. Činjenica da većina prostorija ima izlaz na dvorište doprinosi bajkovitosti i fantastičnoj organizacionoj zamisli, tako da mališani mogu svim čulima uživati u savršenoj spoju učenja i igre.

HAPPY KIDS 10 je klimatizovan, obezbeđen alarmom i videofonom. Svaka prostorija ima svoju internet kameru, te roditelji mogu da prate svoje dete putem internet video nadzora tokom čitavog dana.

Posetite nas i uverite se zašto je baš HAPPY KIDS 10 recept za najkvalitetnije detinjstvo, najlepše uspomene i najveću sreću na licima svakog klinca i klinceze. Jedinstvenost, urbanost, sadržajno najraznovrsnija ponuda, lepota i energija kojom zrači čitav prostor osvojiće vas na prvi pogled, a mi ćemo vam pomoći da ta ljubav i privrženost bude obostrana i iz dana u dan bude sve veća i blistavija.