TEMPORARILY UNAVAILABLE

Privatna predškolska ustanova Vračar

HAPPY KIDS 2

Miročka 1, Tašmajdan

Leptirići

lept1

Pčelice

pcel1

Mede

p1

Predškolci

preds1

Vrtić/jasle HAPPY KIDS 2 smešten je nadomak Tašmajdanskog parka, u oazi mira i svežeg vazduha, a u najužem centru grada, u ulici Miročka broj 1. Svojim enterijerom, položajem i veličinom od oko 350m2, ovaj objekat Happy Kids-a u stopu prati najbolje privatne vrtiće evropskih metropola.

Objekat HAPPY KIDS-a 2 je klimatizovan, obezbeđen alarmom i videofonom. Svaka prostorija ima svoju internet kameru, te roditelji mogu da prate svoje dete putem internet video nadzora, tokom celog dana.

Prostor ovog vrtića je potpuno priveden nameni i raspolaže kapacitetom za 6 uzrastno-vaspitnih grupa. Prostor je fizički podeljen po centrima interesovanja na: senzo-motorni, kreativni, muzički, dramski, manipulativno-graditeljski, imitativni, istraživački, kompjuterski centar interesovanja. Vrtić poseduje studio za učenje stranih jezika i igraonicu. Centri su zvučno i vizuelno izolovani jedan od drugoga, što doprinosi maksimalno efikasnom spovođenja programskog rada sa decom. Svaki centar je adekvatno opremljen najsavremenijim edukativnim i zabavnim igračkama kao i mnoštvom didaktičkih i nastavnih sredstava.

Privlačan, svetao, pažljivo osmišljen enterijer deluje stimulativno na dečji um, odgovara merama, potrebama i ukusu savremenog deteta, ali i roditelja, koji za svoje dete žele najbolje.

Auto dečjeg vrtića HAPPY KIDS prevozi decu na relaciji kuća-vrtić-kuća.

Radno vreme vrtića je od 7:00 do 19:00h svim radnim danima.

DOBRODOŠLI!

PEVALI SMO NA KRALJEVSKOM DVORU