TEMPORARILY UNAVAILABLE

Privatna predškolska ustanova Dedinje

HAPPY KIDS 8

Aleksandra Stambolijskog 31

Dragi mališani, poštovani roditelji,

Na našu veliku radost sa radom je počeo naš objekat Happy Kids 8.
Happy Kids 8 se nalazi u mirnom kraju grada, izmeštenom od saobraćajne gužve i gradske buke, u Ulici Aleksandra Stambolijskog 31. Moderan objekat kvadrature oko 400 m 2 je uređen prema najvišim standardima kada je u pitanju predškolsko obrazovanje i vaspitanje.

Enterijer je prepoznatljiv, oblikovan i prilagođen uzrastu mališana i predstavlja pravo carstvo u kome će naši mališani odrastati kao pravi prinčevi i prineze.

Zahvaljujući bogatstvu igrovnih i didaktičkih materijala u svakom od centara interesovanja, stimulativnoj sredini za rast i razvoj i responzivnim vaspitačima, deci svaki dan proveden u vrtiću predstavlja uzbudljivo putovanje kroz svet otkrića. Oni učestvuju u velikoj raznovrsnosti kreativno osmišljenih i kvalitetno realizovanh aktivnosti u okviru jezičkog, muzičkog, sportskog, kreativnog, biološko-geografsko- istorijskog, matematičkog, saobraćajnog, istraživačkog i kompjuterskog centra. Pored navedenog, posebno je dizajnirana i opremljena igraonica u kojoj mališani uživaju u igri. Sa decom se vaspitno-obrazovni rad realizuje uz razvijanje motivacije za učenjem, kroz podsticanje dečije radoznalosti za otkrivanjem, saznavanjem i istraživanjem.

Novootvoreni objekat i njegove zaposlene simboliše unutrašnja snaga, ovladavanje materijom, dobra moć opažanja, pravednost, perfekcionizam, ambicija da se uvek postigne više i bolje i upravo su to neki od kvaliteta koje želimo da usadimo i našim mališanima.

Naša ponuda usluga i posvećenost deci predstavlja značajan oslonac i olakšava izazovnost balansiranja privatnog i profesionalnog života roditelja, uz osećaj spokoja jer su roditelji naše dece uvereni da su njihova deca u najboljim rukama – rukama stručnog, iskusnog i ljubaznog tima Happy Kids-a 8.

Objekat vrtića je klimatizovan, a većina prostorija ima svoju internet kameru, što omogućava našim korisnicima usluga da prate svoje dete tokom njegovog boravka u vrtiću.

Radno vreme vrtića je od ponedeljka do petka, od 07:00 do 19:00 časova.

Mi smo motivisani ljubavlju prema ovom poslu i iskreno se nadamo da ćemo biti u prilici da rastemo zajedno i sa Vašim detetom. Naša vrata su otvorena za sve vas koji želite da nas posetite i postanete deo velike porodice Happy Kids-a.

Dobrodošli!