Privatna predškolska ustanova Karaburma

HAPPY KIDS 7

Višnjička 45a, Big Fashion

Ponosni smo što smo u mogućnosti da od oktobra 2017. godine ponudimo još jedno sigurno i srećno okruženje za rast i razvoj vaših mališana od deset meseci do sedam godina.

Vrtić Happy Kids 7 se nalazi u Višnjičkoj ulici 45a, na Paliluli, u delu grada koji je gradskim prevozom, ali i važnim saobraćajnicama, dobro povezan sa svim delovima Beograda. Ispred samog objekta nalazi se stanica autobusa 35, 74, 25P, 32E, 202. Vrtić se nalazi preko puta tržnog centra Big Fashion i na pešačkoj je razdaljini od poznatog beogradskog šetališta Ada Huja, gde deca često pešice odlaze i šetaju na svežem vazduhu pored Dunava.

Prostrano pripadajuće dvorište je prekriveno travnatom površinom sa igraonicom za vrtićki uzrast i posebno odvojenim delom za jasleni uzrast.

Objekat površine 600 m² je kompletno adaptiran i u potpunom skladu sa prepoznatljivim principima uređenja prostora Happy Kids-a.

Vrtić ima dva nivoa. Na prvom nivou se nalaze impresivna igraonica sa sportskim centrom, centrima za igru uloga i atraktivno dekorisan botanički centar. Na drugom spratu se nalaze: deci privlačno prijemno odeljenje, trpezarija za jasleni i vrtićki deo uređena po meri mališana, kvalitetno opremljen kompjuterski centar, muzički centar sa pozornicom, stimulativno uređen kosmički centar, jezički centar sa interaktivnom tablom, manipulativni i kreativno- senzorni centar, centar za bubamare, soba za popodnevni odmor i centar za zdravstveno- preventivni rad pedijatra i medicinske sestre na preventivi.

Prostor je bogat prirodnom svetlošću što umnogome utiče na dobro raspoloženje dece i njihov osećaj sreće i zadovoljstva. U ovom se objektu, zbog multikulturnog i različitog jezičkog porekla upisane dece, školica engleskog jezika održava svakog radnog dana.

Kao partneri roditelja u vaspitavanju dece, želimo da pružimo podršku i pomoć u najvažnijoj i najlepšoj životnoj ulozi, roditeljstvu. U radu težimo sveobuhvatnoj edukaciji dece i nastojimo da svoju ulogu ispunimo na najbolji mogući način. Sa decom rade mladi vaspitači i stručni saradnici, koji su tokom studiranja učestvovali u raznim projektima i vanškolskim edukacijama, ali i postizali najbolje rezultate tokom školovanja, te su na osnovu navedenih kriterijuma izabrani da budu deo kolektiva Happy Kids-a. Pored navedenih kvaliteta, zaposleni svakodnevno u svoj rad ulažu nemerljivu i bezuslovnu ljubav prema deci i vođeni idejom da je dobrobit dece naš neprikosnoveni interes, kontinuirano ulažu u svoje usavršavanje.

Prostor vrtića je pokriven video-nadzorom što roditeljima omogućava da prate svoje dete tokom njegovog boravka u vrtiću.

Radno vreme vrtića je od ponedeljka do petka, od 07:00 do 18:00 časova, ali smo tu za vas i vikendom, praznikom, kao i svim neradnim danima. Biće nam čast ukoliko odlučite da nam poverite brigu o svom mezimčetu!

Dobrodošli!

.