PARTNERSKA I FRANŠIZNA SARADNJA

Mi već duže od trinaest godina postavljamo standarde vaspitno-obrazovnog rada sa decom. Naši modeli rada se neprestano nadograđuju i permanentno usavršavaju, mi imamo brend koji je stalno prisutan u medijima.

Sve do sada postignuto mi želimo da podelimo sa novim budućim partnerima i primaocima franšize. Cilj HAPPY KIDS partnerske i franšizne saradnje je da spojimo snagu, prepoznatljivost i organizovanost našeg sistema sa postojećim ustanovama, koje žele da postignu više, ili sa potrebama novih preduzetnika, koji tek žele da posluju u sektoru predškolskog vaspitanja i obrazovanja, a u tome im je potreban pouzdan partner.

Omogućavamo dva modela saradnje: partnersku saradnju i franšiznu saradnju.

Partnerska saradnja sa sistemom HAPPY KIDS PARTNER  omogućava svim već verifikovanim predškolskim ustanovama, koje aktivno posluju, da svoje poslovanje podignu na još viši nivo, kako u smislu ishrane dece, programskog rada, veće kvalitativne prepoznatljivosti, kvalitetnijeg marketinga, većeg broja usluga, tako i kada je u pitanju organizacija, ali i optimizacija poslovanja, a time i profitabilnost. Ovaj oblik saradnje dostupan je u celoj Srbiji.

Franšizna saradnja sa sistemom HAPPY KIDS PARTNER je kompleksniji oblik saradnje i predstavlja način da svi preduzetnici, koji tek žele da se bave delatnošću predškolskog vaspitanja i obrazovanja, putem franšize dobiju osmišljeno i dokazano rešenje i to od samog početka procesa. HAPPY KIDS franšiza namenjena je, pre svega, zemljama u regionu (Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini…).

Oba modela predstavljaju način da se sa HAPPY KIDS-om ostvari dugoročna saradnja, kao i da se razvoj poslovanja bazira na snazi zajedničkog rada.