Privatna predškolska ustanova Voždovac

HAPPY KIDS 3

Rajka Mitića 18a, Stadion Crvene Zvezde

Bubamare

Leptirići

lept1

Pčelice

pcel1

Mede

p1

Predškolci

preds1

Vrtić/jasle HAPPY KIDS 3 je smešten na obodu jednog od najlepših i najotmenijih beogradskih naselja, na Dedinju, blizu Autokmande u ulici Rajka Mitića 18a. Zbog blizine autoputa, ka ovom vrtiću gravitiraju i stanovnici udaljenijih beogradskih opština.

Objekat HAPPY KIDS-a 3 čini luksuzno opremljena i potpuno renovirana vila od 450 m² sa bezbednim i lepo uređenim dvorištem. Objekat je sagrađen u 4 nivoa, a sobe su organizovane kao pojedinačni centri interesovanja. Vaspitno – obrazovni rad sa decom se odvija u senzo-motornom, kreativnom, muzičkom, dramskom, manipulativno-graditeljskom, imitativnom, istraživačkom i kompjuterskom centru interesovanja. U zavisnosti od rasporeda dnevnih aktivnosti deca tokom celog dana prelaze iz jednog centra interesovanja u drugi. Centri interesovanja su opremljeni najmodernijim edukativnim i zabavnim igračkama, kao i brojnim didaktičkim i nastavnim sredstvima. Prema potrebama aktuelne prakse bilingvalnog vrtića, veliki broj igrovnih i didaktičkih sredstava izrađuju sami vaspitači.

Objekat vrtića HAPPY KIDS 3 je klimatizovan, obezbeđen alarmom i videofonom. Svaka prostorija ima svoju internet kameru, tako da roditelji mogu da prate svoje dete putem interneta tokom celog dana.

Auto dečjeg vrtića HAPPY KIDS prevozi decu na relaciji kuća-vrtić-kuća.

Radno vreme vrtića je od 7:00 do 19:00h svim radnim danima.

DOBRODOŠLI!