Privatna predškolska ustanova Palilula

HAPPY KIDS 5

Višnjički venac 73a, Višnjička banja

Bubamare

Leptirići

lept1

Pčelice

pcel1

Mede

p1

Predškolci

preds1

Za decu u vrtiću Happy Kids, avantura kroz svet nauke i novih saznanja ne počinje sa polaskom u osnovnu školu, već sa polaskom u jasle ili vrtić To je jedan od razloga zašto majke svoju decu upisuju u naš vrtić, pre nego što se deca i rode!

U srcu Višnjičke Banje, u ulici Višnjički venac 73-a, u septembru 2016. godine, otvara se vrtić Happy Kids 5.

Ovo je još jedan luksuzno opremljen objekat naše ustanove u kojem deca, razvijaju svoje socijalne veštine, ali i stiču perfektno obrazovanje, emotivnu zrelosti i samopouzdanje.

Ovaj namenski građeni objekat površine od oko 500m2, sa prostranim dvorištem, ima kapacitet za 6 uzrastno-razvojnih grupa, sa mogućnošću proširenja. Objekat je kombinovanog tipa, i sadrži i jasleni i vrtićki deo. Happy Kids 5 pohađaju deca od 1 do 7 godina, svrstana u uzrastne grupe.

Objekat je klimatizovan i obezbeđen alarmom i internet video nadzorom, preko kojeg roditelji mogu posmatrati aktivnosti svog deteta tokom celog dana.

Tokom gradnje objekta, pored ispunjenja svih ostalih zakonom predviđenih uslova, posebno je vođeno računa i o tome da se postave velike staklene površine, koje prostoru daju efekat prostranstva i maksimalne osvetljenosti.
Objekat poseduje dvorište, ali i velike terase na kojima će deca obavljati sportske ili edukativne aktivnosti na svežem, banjskom vazduhu, tokom onih dana u godini kada pada kiša.

Tokom promotivnog obilaska vrtića, videćete:

sobu za spavanje beba, sobu za popodnevni odmor dece jaslenog i vrtćkog uzrasta, centar za učenje kroz igru, imitativne centre, muzički centar, jezički centar, kosmički centar za upoznavanje sa prirodnim pojavama i procesima, centar za razvijanje domaćinskih navika i za osamostaljivanje, centar za čitanje i za razvoj govornih veština i retoričkog samopouzdanja, IT centar za individualni rad na kompjuteru sa interaktivnom belom tablom, biblioteku, centar za igru sa prljavim materijalima i još mnogo toga.
Jaslena grupa u ovom objektu ima svoj senzorno-umirujući kutak sa svetlosnim efektima, muzikom i sa puno različitih sredstava koje deca najmlađeg uzrasta mogu da dodiruju, vide, osete ili da istražuju svojim čulima. To za decu predstavlja konstantan izvor pozitivne energije i dobrih stimulacija za pravilan, ne samo fizički, već i psihički i umno-mentalni razvoj.

I u ovom objektu, sa decom radi tim već unapred pripremljenih, visoko kvalifikovanih i mladih vaspitača, medicinskih sestara, specijalnih pedagoga, koji svojim znanjem i iskustvom čine stub Happy Kids-a 5.

Radno vreme ovog objekta je od 7-18h. Pored 5 radnih dana u ovom objektu, roditeljima će biti omogućeno da koriste i dodatnu uslugu: boravak deteta subotom od 7 do 15h.

Kod nas je igra zabavno učenje, a učenje ozbiljna zabava!

Ako VIDETI ZNAČI VEROVATI, mi Vas pozivamo da nas posetite, jer ima još mnogo toga što bismo Vam pokazali i ispričali!

DOBRODOŠLI!