POSTANITE PRIJATELJ
HAPPY KIDS-a

“Krug izabranih prijatelja čini nas još boljim.”

 

Poštovani,

 

Sreća i uspeh dobijaju svoj najdublji i najlepši smisao ako imate sa kim da ih podelite i zajednički uživate u rezultatima dugogodišnjeg vrednog rada i ostvarenih ciljeva. Mi u HAPPY KIDS-u sa puno ljubavi stvaramo i negujemo našu poslovnu porodicu, koja je kamen temeljac pomoću kog smo izgradili naša vrednosna načela, najviše svetske poslovne standarde, organizovan, predan, dinamičan tim, vrhunski kvalitet i pristupačne cene.

Kao elitna jedinica predškolskih ustanova u Srbiji, HAPPY KIDS ima veliku čast i odgovornost da konstantnim napretkom i unapređivanjem poslovanja širi svoj uticaj i poslovnu ideologiju.

U tom duhu želimo da stvorimo jaku saradnju sa ozbiljnim poslovnim partnerima, koji pronalaze svoje interese u ostvarivanju partnerskih odnosa sa našom ustanovom. Ovim povodom želimo da Vam ponudimo da postanete PRIJATELJ HAPPY KIDS-a. Naš cilj je da Vaš brend postane vidljiviji našoj ciljnoj grupi, koja je ujedno korisnik naših usluga. Način na koji bismo promovisali klijente bio bi putem sajta PU HAPPY KIDS, www.happykidsvrtic.rs, ili putem društvenih mreža Facebook (facebook.com/puhappykids) i Instagram (instagram.com/vrtichappykids), u zavisnoti od želje i potrebe svakog pojedinačnog klijenta.

Logotip vaše firme biće promovisan na naslovnoj stranici našeg sajta, u delu rezervisanom za promociju HAPPY KIDS prijatelja. Na pomenutoj stranici samim klikom na logotip određenog HAPPY KIDS prijatelja korisinici će dolaziti direktno do web sajta ili društvene mreže konkretnog klijenta.

Još jedan važan benefit, koji nudimo HAPPY KIDS prijateljima je i promocija njihovih proizvoda i marketinškog materijala na našim putovanjima.

Samo u poslednja dva meseca HAPPY KIDS sajt ima 100.000 pregleda, a još jedna informacija kojoj se radujemo je analitička činjenica da u januaru 2020. godine imamo čak 70% novih korisnika! O vrednosnoj i marketinškoj moći jednog brenda između ostalog govori i podatak koliki broj korisnika prepoznavanjem i ukucavanjem samog naziva HAPPY KIDS na Google-u dolazi do našeg sajta. Direktnim pretraživanjem naziva naše ustanove 70% ljudi ulazi na HAPPY KIDS sajt, što je statistika koja nas izdvaja kao najprepoznatljivi brend u kategoriji predškolskih ustanova u Beogradu i Srbiji. O sadržajnosti, detaljnoj informativnosti i kvalitetu našeg sajta govori i to da nakon prvog ulaska na stranice istog, imamo čak 70% posetilaca, koji se vraćaju na sajt i time stvaraju sve širu mrežu naših stalnih posetilaca.

Uz mnogo uspešnih dečjih koraka ide i dosta uspešnih koraka odraslih, jer životni put svake srećne porodice jeste putokaz dobrih izbora, uspešno savladanih prepreka i ostvarenih ambicija. Mi koračamo zajedno sa našim mališanima i klijentima u sigurnu i uspešnu budućnost. Ukoliko Vaša kompanija pronalazi interese u partnerstvu sa HAPPY KIDS-om, a Vi imate želju da tu saradnju realizujete zamolili bismo Vas da popunite sledeći upitnik i predložite termin sastanka sa direktorkom i marketing menadžerom HAPPY KIDS predškolske ustanove.

Oko dogovora za sastanak u vezi saradnje budite slobodni da kontaktirate marketing menadžera naše ustanove na kontakt telefon 060/044-05-28 ili putem mail adrese marketing@happykidsvrtic.rs.

 

S poštovanjem,

Vaš HAPPY KIDS

kinder-care-logo
Stil-tekvondo
Hotel-kraljica
Frameories
happy-and-fun
kids-learning-sistem
nag-uniforme