Privatna predškolska ustanova Dušanovac

HAPPY KIDS 9

Vojvode Prijezde 17

Od meseca septembra 2018. godine, HAPPY KIDS porodica ponosno nastavlja sa još jednom u nizu svojih pobeda – otvoren je HAPPY KIDS 9, koji predstavlja jedan od najluksuznijih objekata među predškolskim ustanovama grada Beograda. Velika luksuzna vila, u kojoj je smešteno ovo novo dečje carstvo, sagrađena je na četiri nivoa i nalazi se u mirnom luksuznom delu Dušanovca u ulici Vojvode Prijezde 17.

Ovaj objekat prostire se na 750 kvadratnih metara, a sam položaj vile pruža nam osećaj komfora, ušuškanosti i pravog uživanja zbog predivnog pogleda sa tri terase, predviđene za sprovođenje dnevnih aktivnosti naših mališana.

Pravilan razvoj i zdravo odrastanje dece je nemoguće bez boravka na svežem vazduhu, a HAPPY KIDS 9 poseduje lepo uređeno i bogato opremljeno dvorište. Ova travnata oaza mališanima pruža mogućnost uživanja u igraonici na otvorenom, ali i mogućnost bavljenja istraživačkim i kognitivnim radom. Dvorište je ograđeno visokim edukativnim zidovima, koji dvorište i čine jedinstvenim, a dele se na manipulativni, kreativni, šahovski, muzički i vodeni zid, pomoću kojih učimo i razvijamo naše senzo-motorne veštine.

Glamurozna unutrašnjost objekta ispunjena je svetlošću, koja kroz stakleni krov osvetljava otvoren prostor od najviših spratova do sportskog centra i igraonice, koji se nalaze u prizemlju objekta. Za dnevni boravak beba pripremili smo pravo jasleno carstvo, sačinjeno od lepo oslikane prostorije za spavanje, odlično opremljenog toaleta i igraonice, adaptirane isključivo za najmlađi uzrast, pune jarkih boja i mekanih materijala.

Deca vrtićkog i predškolskog uzrasta svoja znanja i veštine razvijaju u centrima interesovanja: muzičkom centru, koji je pored standardnih instrumenata i rekvizita obogaćen bubnjevima; kreativnom centru, ispunjenom najsavremenijim kreativnim materijalima, štafelajima za crtanje i bojama; kompjuterskom centru sa najnovijim brendiranim laptopovima; jezičko-matematičkom centru, koji pored edukativnih materijala i didaktičkih sredstava iz matematike i jezika, poseduje interaktivnu tablu i projektor.

Istraživački, saobraćajni i kosmički centar nalaze se na trećem nivou našeg dečjeg zamka, a dopunjuje ih i botanički centar u kom podstičemo ljubav prema gajenju biljaka. U vreme slobodnih aktivnosti, naši mališani se igraju u prodavnici zdrave hrane, odlaze na pijacu, kuvaju u kuhinjici i uživaju u uslugama dečjeg frizerskog salona. Svaki od ovih kreativnih kutaka klince i klinceze ostavlja bez daha, a opremljen je najmodernijim sredstvima i igračkama zahvaljujući kojim deca razvijaju svest o različitim interesovanjima i odgovornostima. Ne možemo da ne spomenemo da vrtić HAPPY KIDS nastavlja da korača u skladu sa razvojem tehnologije, te je za svoju decu obezbedio edukativni sto u vidu tableta, na kome se grupice mališana takmiče ko će odneti pobedu u nekoj od edukativnih igara.

Za obroke naše dece, kao i zaposlenih zadužen je nutricionista, koji na sedmičnom nivou sastavlja jelovnike u skladu sa nutricionističkim pravilima zdrave ishrane, a o higijeni i ovog objekta brine sanitarni inženjer PU HAPPY KIDS.

Lidersku poziciju u svetu predškolstva, između ostalog, potvrđujemo i najkvalitetnijom organizacijom dečjih izleta i višednevnih putovanja, a u program tih putovanja uključeni su i mališani iz objekta HAPPY KIDS 9.

Baš poput svih ostalih HAPPY KIDS objekata i ovo naše deveto carstvo obezbeđeno je video-nadzorom, preko kog će roditelji biti u mogućnosti da prate boravak i tekuće aktivnosti svog mališana.

Vozilo predškolske ustanove HAPPY KIDS je uvek na raspolaganju da Vaše dete preveze na relaciji kuća-vrtić-kuća, na dnevnom ili mesečnom nivou.

Objekat HAPPY KIDS-a 9 odiše toplinom, ljubavlju i porodičnom atmosferom, što su ujedno i krucijalne vrednosti koje negujemo i prenosimo na naše klince i klinceze. Zato Vas čekamo da nas posetite i sami se uverite u istinitost pisane reči, kao i lepotu i kvalitet slikovitih fotografija, jer želimo da Vaše dete zajedno sa Vama postane deo naše srećne, bezbrižne i uspešne HAPPY KIDS porodice!