Privatna predškolska ustanova Novi Beograd

HAPPY KIDS 4

Bul. Zorana Đinđića 82, Arena

Bubamare

Leptirići

lept1

Pčelice

pcel1

Mede

p1

Predškolci

preds1

Ponosni smo na činjenicu da je od oktobra 2015. godine, naša Ustanova bogatija za još jedan objekat. Vrtić Happy Kids 4 se nalazi u okviru opštine Novi Beograd, u ulici Bulevar Zorana Đinđića broj 82. Objekat je smešten u poslovnom prostoru veličine od oko 500 m2 u prizemlju stambene zgrade. Vrtić je zelenilom i dečijim igralištima odvojen od samog puta, te za decu predstavlja mirnu oazu za nesmetan boravak na svežem vazduhu. Ispred vrtića se nalazi plato koji takođe koristimo kad god nam vremenski uslovi dozvole. U neposrednoj blizini vrtića nalazi se park i ograđeno igralište gde deca provode svoje najlepše dane odrastanja u raznovrsnom spektru boja biljaka tokom svih godišnjih doba.

Unutrašnjost objekta Happy Kids 4 pruža visok stepen otvorenosti i povezanosti prostora, što podstiče razvoj socijalizacije kod dece. Objekat je u jednom nivou sa velikim brojem prostorija, fizički podeljen na vrtićki i jasleni deo. Sobe su organizovane kao pojedinačni centri interesovanja, što omogućuje kvalitetan rad sa decom tokom njihovog boravka u vrtiću.

Šarolikost enterijera, živopisan nameštaj i raznovrsnost edukativnog, didaktičkog i igrovnog materijala upotpunjuje i galerija dečjih crteža koja se nalazi na samom ulasku u vrtić. Prijatna atmosfera prijemnog odeljenja i vesela dečja muzika deluju opuštajuće i na decu i na roditeljekoji posete ovaj vrtić. Prlikom prvog dolaska u vrtić, mališani u prijemnom odeljenju vrtića Happy Kids 4, sa velikim ushićenjem samostalno biraju znakić za patofne i jaknicu, koji će biti njihov dokle god su u vrtiću. U daljem obilasku objekta, posetilac prolazi kroz jezički, kompjuterski, muzički, kreativni, sportski, kosmički centar, kroz igraonicu za jasleni i igraonicu za vrtićki uzrast, sobu za boravak beba, trpezariju, sobu za popodnevni odmor i potpuno prilagođen toalet.

U trpezariji Happy Kids-a deca imaju pet obroka: doručak, voćnu užinu, ručak i dve poslepodnevne užine. Jelovnik obuhvata sve što je deci potrebno za pravilan rast i razvoj (žitarice, voće, povrće, mleko i mlečni proizvodi, meso i poneki slatkiš). Ishrana se realizuje kroz poštovanje svih principa normirane, stručno organizovane i vođene ishrane od planiranja do distribucije. Planiranjem ishrane se bavi nutricionista, koji normira i energetski balansira dnevni unos hrane. Obroci se planiraju po uzrasnim grupama i zadovoljavaju energetske potrebe dece u odnosu na njihove dnevne aktivnosti.

Objekat je  klimatizovan, obezbeđen alarmom i videofonom. Svaka prostorija ima svoju internet kameru, tako da roditelji mogu da prate svoje dete putem interneta tokom celog dana.

Vaspitno – obrazovni rad odvija se kroz individualizovan pristup odrastanju svakog deteta, uz uvažavanje uzrasnih i razvojnih karakteristika, a u toploj i srdačnoj atmosferi koju kreira tim iskusnih vaspitača, medicinskih sestara vaspitača i stručnih saradnika.

U objektu vrtića deca su raspoređena u vaspitne grupe. Prilikom formiranja grupa vodimo računa o kalendarskom uzrastu dece, ali i o njihovim sposobnostima i interesovanjima. Razvoj i napredovanje pojedinačnog deteta prati se tokom cele godine o čemu se roditelji periodično izveštavaju, a na kraju radne godine roditelji dobijaju detetov portfolio, kao uspomenu na prethodnih godinu dana detetovog odrastanja u Happy Kids-u.

U programu vrtića su pored redovnih aktivnosti, nalaze i posebni i specijalizovani programi prilagođeni dečijem uzrastu i mogućnostima. Pored pripremnog predškolskog programa tu su i priredbe, pozorišne predstave, izleti, maskenbali, kreativne radionice za decu i roditelje, zimovanje i letovanje. Dodatne usluge koje deca mogu da pohađaju su: aikido, tekvondo, ples, balet, sportska školica „Zdravo dete“. Takođe, u sklopu dodatnih usluga jeste prevoz dece na relaciji kuća-vrtić-kuća.

U sredini punoj poverenja između odraslih i dece, topline, ljubavi i visoke kulture ophođenja, vrtić smo u kom  borave srećna i zadovoljna deca!

Radno vreme vrtića je od 7:00 do 18:00 časova svim radnim danima.

DOBRODOŠLI!