MI BRINEMO O NAŠIM ZAPOSLENIMA

Kada su nas direktori i osnivači MIB-a (Međunarоdnog centra za obrazovanje) iz Ljubljane, Slovenija, pozvali da budemo počasni gosti na 3. Međunarodnoj konferenciji o promociji zdravlja zaposlenih u obrazovanju, rado smo se odazvali pozivu. Njihova iskazana želja da sa nama započnu saradnju, za nas je značila priliku da naš pomoćnik direktora – stručni saradnik psiholog Milena Aranđelović, predstavljajući PU „HAPPY KIDS” i sve njegove zaposlene, razmeni primere dobre prakse sa kolegama iz inostranstva i razgovara o budućim zajedničkim projektima sa organizatorima konferencije.

Brojne prezentacije kolega iz Slovenije i regiona koji se bave predškolskim i osnovnoškolskim obrazovanjem, na temu promocije zdravlja na radnom mestu i značaja međuljudskih odnosa u kolektivu, ponudile su nam mogućnost da sagledamo potencijal za unapređenje brige o našim zaposlenima. Uvereni smo da je kvalitetna briga o deci predškolskog uzrasta, što je osnovna delatnost naše ustanove, posledica kvalitetne brige i o odraslima koji u njoj rade. Ulaganjem u naše zaposlene, činimo dobro ne samo njima, nego i svim našim mališanima koji sa nama odrastaju.

Predškolska ustanova „HAPPY KIDS” će u narednom periodu organizovati akcije sa ciljem promocije zdravlja zaposlenih na radnom mestu i na taj način se pridružiti kolegama koji slične programe implementiraju u inostranstvu.

[dt_photos_masonry type=”grid” padding=”5″ column_width=”250″ columns=”4″ number=”50″ category=”mi-brinemo-o-nasim-zaposlenima”]