HAPPY&FUNNY doo

„Svet je knjiga, a oni koji ne putuju čitaju samo jednu stranicu.“


 

Agencija HAPPY&FUNNY doo se bavi organizacijom grupnih i individualnih putovanja za različite klijente – mališane predškolskog i školskog uzrasta, porodice sa decom, kao i za poslovne ljude.

Ono po čemu smo posebno poznati su aranžmani u okviru dečjeg turizma. Sve veći broj dece predškolskog i školskog uzrasta putuje sa nama u okviru turističkih aranžmana koji su ponuđeni njihovim školama ili vrtićima. Mališani koji jednom putuju sa nama žele da ponove svoja nezaboravna iskustva i uvek se prijavljuju ponovo i ponovo, a sa svojih putovanja se vraćaju sa mnogo lepih uspomena, novih iskustava i prigodnih poklona.


 

Naša postojeća ponuda obuhvata bogat asortiman prilagođenih programa:

IZLETI – POLUDNEVNI I CELODNEVNI

– mališane predškolskog i školskog uzrasta vodimo na poludnevne izlete u gradu Beogradu, kao i celodnevne izlete van našeg glavnog grada. Tokom ovih izleta mališani mogu uživati u pažljivo osmišljenom i kreativno isplaniranom programu.

VIŠEDNEVNA PUTOVANJA DECE VRTIĆKOG I PREDŠKOLSKOG UZRASTA

– zahvaljujući adekvatnim geografskim, istorijskim i kulturnim karakteristikama biramo najbolje destinacije za višednevna putovanja mališana. Plan i program putovanja prilagođavamo deci i njihovim potrebama sa ciljem dečijeg osamostaljivanja, socijalizacije i sticanja novih iskustvenih saznanja.

ŠKOLE I KAMPOVI STRANIH JEZIKA

– obradujte Vaše mališane odlaskom u obrazovne kampove renomiranih institucija sa višegodišnjih iskustvom.

SPORTSKI KAMPOVI

– pripremili smo za naše buduće sportiste bogatu ponudu vikend sportskih kampova, kao i višednevnih zimskih i letnjih kampova, koji predstavljaju savršeno mesto za druženje, bavljenje sportom i boravak na zdravom i svežem vazduhu.

PORODIČNA PUTOVANJA

– prigrlite nova i inspirativna iskustva za neophodan odmor od svakodnevice, poslovnog života i stresnih situacija. U okviru porodičnog turizma organizujemo porodična okupljanja, produžene porodične vikende na najatraktivnijim destinacijama u Srbiji i inostranstvu ili atraktivna duža ili kraća putovanja na deci prilagođene destinacije.

STUDIJSKA PUTOVANJA

– zadovoljite Vaše lične potrebe za usavršavanjem, sticanjem novih saznanja i proširivanjem postojećih znanja na praktičan način. Posetite sa nama eminentne obrazovne institucije visokorazvijenih zemalja u regionu i u Evropi, budite deo svetske stručne elite uz vrhunsku organizaciju, nesvakidašnji program i pregršt iznenađenja.

SEMINARI I KONGRESNA PUTOVANJA

– u interesu profesionalnog razvoja pojedinca, ali i kompanija kao celine planiramo kompletnu organizaciju odlaska na razne nacionalne i internacionalne seminare, kongrese, edukacije i treninge.

TEAM BUILDING

– vodimo Vas na jedinstvena motivaciona putovanja, gde će uz inspirativnu destinaciju, zabavan i maštovit sadržaj zaposleni Vaše ustanove osnažiti međuljudske odnose, razviti veće poverenje i uživati u interakciji sa kolegama van svakodnevne poslovne sredine, koja ih okružuje.

 

Pozivamo Vas da uđete u svet zabave i avanture, dok Vi i Vaši mališani putujete svetom, otkrivate nove destinacije i upoznajete nove kulture sa svojim fantastičnim vodičem, maskotom Zekanom!