ZAŠTO HAPPY KIDS PARTNERSTVO?

Ulazak u HAPPY KIDS PARTNER sistem Vam nudi:

  • LIČNO ISPUNJENJE: Sa HAPPY KIDS PARTNER sistemom Vi ćete biti ponosni nosilac imena, koje se odlikuje kvalitetom vaspitno-obrazovnih vrednosti. Uz pomoć HAPPY KIDS PARTNER sistema, Vi ostvarujete lične i profesionalne ciljeve pružajući dragocenu uslugu porodicama u Vašem okruženju. Vi uživate poverenje roditelja Vaših mališana, jer radite po HAPPY KIDS PARTNER modelu, koji je već dokazani lider u obrazovnoj industriji dece.

  • POSLOVNO – PRIVATNA RAVNOTEŽA: Sa HAPPY KIDS PARTNER sistemom ne morate da pravite kompromise između potreba posla i Vaših želja. Radni sati Vam omogućavaju da izbalansirate posao i porodicu. Provedite svaki dan na poslu kao ponosni vlasnik, radeći ono što volite: gradite svoje privatne veze unutar poslovnih, gradite svoj posao i gradite svoju budućnost.

  • POSLOVNA NEZAVISNOST: Od jutarnjeg otvaranja Vašeg vrtića, pa sve dok poslednje dete ne ode kući, Vi ste sami svoj šef i imate fleksibilnost da organizujete svoje vreme, da se usredsredite na one aspekte posla, koji Vas čine zadovoljnim, bilo da je to izgradnja svog poslovanja, motivacija kadra ili možda izgrađivanje odnosa sa porodicama mališana. HAPPY KIDS PARTNER Vam omogućava da uživate u fleksibilnim radnim danima i slobodnim vikendima.

 

KONTAKT OSOBA ZA KANDIDATE

Tatjana Rackov Sinadinović, tel: +381641101524
e-mail: tanja.rackov@yahoo.com
www.happykidsvrtic.rs