PRIJATELJI HAPPY KIDS-a


 

Pridružite se našem stvaranju velike HAPPY KIDS porodice! Postanite PRIJATELJ HAPPY KIDS-a i razvijte partnerski odnos sa našom ustanovom! Marketinškim udruživanjem i zajedničkim promotivnim aktivnostima cilj je da vam pomognemo da budete još vidljiviji na tržištu! Pored promocije Vašeg brenda na sajtu PU HAPPY KIDS, mi bismo sve naše prijatelje i zajedničke kampanje promovisali i na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Vaš logotip, web stranica, podaci Vaše firme, društvene mreže kao i link ka Vašem sajtu biće promovisani u posebnom segmentu našeg sajta, na stranici koja je kategorisana kao PRIJATELJI HAPPY KIDS-a.

Samo u mesecu oktobru i novembru HAPPY KIDS sajt ima 100.000 pregleda, a još jedna informacija kojoj se radujemo je analitička činjenica da u novembru mesecu imamo čak 70% novih korisnika! Dičimo se i podatkom na godišnjem nivou, po kom od januara 2018. do novembra 2018. godine beležimo istovremeno i rast novih korisnika i uvećan broj pregleda sajta za 580%!

O vrednosnoj i marketinškoj moći jednog brenda između ostalog govori i podatak koliki broj korisnika prepoznavanjem i ukucavanjem samog naziva HAPPY KIDS na Google-u dolazi do našeg sajta. Direktnim pretraživanjem naziva naše ustanove 60% ljudi ulazi na HAPPY KIDS sajt, što je statistika koja nas izdvaja kao najprepoznatljivi brend u kategoriji predškolskih ustanova u Beogradu i Srbiji.

O sadržajnosti, detaljnoj informativnosti i kvalitetu našeg sajta govori i to da nakon prvog ulaska na stranice istog, imamo čak 70% posetilaca, koji se vraćaju na sajt i time stvaraju sve širu mrežu naših stalnih posetilaca.

Krug izabranih prijatelja čini nas još boljim! Zato postanite i vi PRIJATELJ HAPPY KIDS-a!

dr-coocker
kids-travel
administracija
tepe
decija-akademija
milami
moj-izdavac
mlavske-terme