DRAGE MAME I TATE
Obaveštavamo Vas da ćemo za naše mališane organizovati doček Nove 2017. godine u vrtiću!

Verovatno znate za staro verovanje da kako dočekate Novu Godinu, takva će Vam biti cela sledeća!

Ako verujete u to, bar toliko, koliko mi verujemo, predlažemo Vam da se ludo i nazaboravno provedete 31. decembra, na Novogodišnjem dočeku, a mi ćemo brinuti o vašoj deci i Novu 2017. godinu sa velikim zadovoljstvom dočekati sa njima!

Nadamo se da će nam doček u društvu vaših i naših mališana, doneti mnogo beskompromisne ljubavi, nežnosti, i ljudske neiskvarenosti u narednoj godini, a Vi razmislite šta biste Vi želeli da vam donese Nova Godina, pa odaberite društvo za sebe!

Ukoliko su Vaš princ ili princeza zainteresovani za doček Nove Godine u Happy Kids-u, a Vi nemate ništa protiv, recite to vaspitačici koja prima ili prati decu, a mi ćemo se pobrinuti za luksuzan dečiji program, novogodišnji meni, i Deda Mraza.

Poštovani roditelji,

Želimo da Vas obavestimo da u utorak, 27.12.2016. za naše najmlađe iz Happy Kids-a 1 i Happy Kids-a 2 i sredu, 28.12.2016. iz Happy Kids-a 3, Happy Kids-a 4 i Happy Kids-a 5 pripremamo novu predstavu sa Deda Mrazem pod nazivom
“Čarobni prašak” u Pozorištancu Puž.

Veštica želi da ukrade sve poklone koje Deda Mraz sprema deci, ali protiv nje se bore tri hrabra komandosa. Međutim, ona ih svojim vradžbinama pretvara u razne životinje, ali uz pomoć mudre sove oni ipak uspevaju da oslobode Deda Mraza i podele paketiće deci na opštu radost.

Više

pttPoštovani roditelji,

Obaveštavamo vas da će mališani

u sredu, 07.12.2016. iz Happy Kids-a 1,
u četvrtak, 08.12.2016. iz Happy Kids-a 2,
u petak, 09.12.2016. iz Happy Kids-a 3,
u sredu, 14.12.2016. iz Happy Kids-a 4

posetiti PTT MUZEJ.

Poštansko-telegrafsko- telefonski muzej – PTT muzej se bavi zaštitom, prikupljanjem, proučavanjem i izlaganjem predmeta i dokumenata vezanih za rad i razvoj poštanskog, telegrafskog i telefonskog saobraćaja.
Mališani će imati priliku da vide stalnu postavku “Tačka spajanja”.
Posetu počinjemo malom šetnjom kroz muzej, uz kratko zadržavanje pored zanimljivih muzejskih predmeta, pričajući deci poučne priče u vezi sa njima. Tu su stara poštanska kočija, maketa vagona voza za prenos pisama, telefoni sa ručkama i brojčanicima.

Mališani će se upoznati sa predmetima iz pošanske stuke – pečatima, telefonima, upijačima za papir, vagama za merenje pisama i priborom za pisanje.

Više informacija u vrtiću.
HAPPY KIDS

ОBJAVA POBEDNIKA U IZBORU NAJBOLJIH VIDEO KLIPOVA NA TEMU

„Моje dete zna…“

Poštovani roditelji,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je konkurs MOJE DETE ZNA, koji smo organizovali tokom 2015/2016 školske godine dobio pobednike! U ruke koordinatora nasih vrtića je stigao veliki broj snimaka na kojima su naši mališani pevali, plesali, brojali na stranim jezicima, kroz igru i zabavu odgovarali na važna i ozbiljna pitanja.  Bilo je pravo uživanje gledati ih kako sa velikim ponosom, samopouzdano, pokazuju svoje znanje, veštine i umeća, koja svakodnevno proširuju i usavršavaju u vrtiću.

Svaki video klip zaslužuje priznanje jer je oličenje originalnosti, strpljenja, upornosti, maštovitosti i razigranosti kako naših mališana, tako i roditelja koji su bili nezaobilazna karika u ovom kreativnom procesu. Samim tim, stručni žiri koji su činili direktor naše Ustanove, stručni saradnik i koordinatori vrtića su imali veliku odgovornost kada je u pitanju odluka o tome koje klipove izdvojiti kao najbolje. Procenjivali smo koliko su ispoštovani konkursom propisani kriterijumi, posebno relevantnost snimljenog sadržaja u odnosu na uzrast deteta i to da li je materijal pokazatelj sadržaja koje je dete usvojilo tokom svog boravka u vrtiću. Uzeli smo u obzir i pažnju koja je posvećena  estetskom doživljaju i postavci scene na video klipu.

Nakon svega navedenog, sa velikom radošću objavljujemo prva tri pobednička mesta na konkursu MOJE DETE ZNA. Nagrađeni su video klipovi sledeće dece:

Pavle Glišović iz grupe Starijih pčelica iz vrtića Happy Kids 2 za osvojeno prvo mesto i to                 sedmodnevnim boravkom cele porodice na Zlatiboru u hotelu Satelit,

Aleksa Mladenović iz grupe Predškolaca iz vrtića Happy Kids 3 za osvojeno drugo mesto novčanom nagradom u iznosu vrednosti paketa usluga koje koristi dete i

Veljko i Nikoleta Petrović iz grupe prošlogodišnjih Predškolaca i Meda iz                       vrtića Happy Kids 1 za osvojeno treće mesto dobijaju poklon vaučer u vrednosti od 10.000,00 dinara za kupovinu u prodavnicama „Dexi Co Kids“.

Čestitamo pobednicima i zahvaljujemo svim porodicama na učešću u ovom zajedničkom  projektu!

                                                                                                                  Vaš HAPPY KIDS

Poštovani roditelji,
obaveštavamo vas da će mališani u
utorak, 22.11.2016. iz Happy Kids-a 2,
u sredu, 23.11.2016. iz Happy Kids-a 3,
u četvrtak, 24.11.2016. iz Happy Kids-a 4
i u petak, 25.11.2016. iz Happy Kids-a 1
posetiti Muzej vazduhoplovstva u Beogradu.

Muzej se po broju i vrednosti eksponata ubraja među vodeće vazduhoplovne muzeje u svetu i jedan je od najposećenijih muzeja u našoj zemlji. Naši mali putnici imaće pilota, kustosa.
Na početku posete mališani će pogledati kraći film sa vazduhoplovnom tematikom. Kasnije će se upoznati sa istorijom i razvojem vazduhplovstava. U Muzeju je smeštena stalna postavka sa 55 originalnih aviona, jedrilica i helikoptera, više desetina avionskih motora i druge opreme i delova.
Cilj posete:
Upoznavanje sa zanimanjem pilota
Upoznaće se sa raznim vrstama aviona

Više informacija u vrtiću.

EKO – JESENOVANJE DECE
ARANĐELOVAC

od 10.11.2016. do 13.11.2016. godine

EKO JESENOVANJE je ekološki program usmeren na negovanje i ponovno uspostavljanje kontakta dece sa prirodom i sa njima povezanom tradicijom od koje se čovek današnjice u velikoj meri odaljio. Ekološki programi se sastoje od radionica koje su inkorporirane u ritam dana tokom boravka dece u hotelu Rujna Zora. Radionice su tako osmišljene da na kraju boravka postoji zajednički produkt, kreativni rad Moja zelena hronika, čiji su glavni urednici deca koja učestvuju u programu.

a

Aranđelovac je varošicа u srcu Šumadije. Nalazi se u podnožju planina Bukulja i Venčac na oko 255 m nadmorske visine, a od Beograda je udaljen samo 76 km. U ovom istorijski prebogatom gradu, nalazi se park Bukovička banja sa izvorima kisele vode, rudnik belog mermera i nalazišta gline, znameniti Orašac, pećina Risovača, jezero Garaši, Narodni muzej i još mnogo toga.

b

U podnožju planine Bukulja, na samo nekoliko minuta vožnje od centra grada, u neposrednoj blizini parka Bukovička Banja nalazi se se Hotel „Rujna zora“, gde će mališani Happy Kids-a biti smešteni tokom svog četvrorodnevnog boravka u Aranđelovcu.

HOTEL  “RUJNA ZORA” 

Sa smeštajnim kapacitetima od 120 ležajeva u dvokrevetnim, trokrevetnim i višekrevetnim sobama, kao i savremeno opremljenim apartmanima, ovaj hotel pruža idealne uslove za odmor, zabavu i rekreaciju, ali i za održavanje rekreativne nastave, škole u prirodi i pripremu sportista.


Iznikao na decenijskoj porodičnoj ugostiteljskoj tradiciji, hotel „Rujna zora“ pravi je izbor za sve koji žele da osete pravu šumadijsku dobrodošlicu i uživaju u pažnji dobrog domaćina koju „Rujna zora“ nudi svim svojim gostima.

Rujna Zora ima jednostavne, ali prijatne sobe, sa brodskim podom, stolom i foteljama od bambusa, i kupatilom. Sve sobe imaju televizor sa kablovskim programom, klima uređaj i telefon. Kupatila su prostrana i moderno uređena. U sklopu hotelskog kompleksa „Rujna zora“, nalaze se i zatvoreni bazen sa toplom vodom. Tu su i sala za stoni tenis, potpuno opremljena konferencijska sala od 50 mesta, diskoteka, te ponos „Rujne zore“ – restoran nacionalne kuhinje sa bogatim i raznovrsnim menijem, koji može da primi i do 600 gostiju.

POZIVAMO SVE DRUGARE
NAŠEG VRTIĆA NA BAL
PRINČEVA I PRINCEZA, KOJI
SE ODRŽAVA U
KRALJEVSKOJ PALATI
HAPPY KIDS-A,
U SUBOTU, 05.11.2016.
BAL POČINJE U 18:30 H
I TRAJAĆE DO
NEDELJE, 06.11.2016.
U 11H.

Garderoba: prigodna, po izboru
dvorske gospode;
Krunisanje: predviđeno na dvoru;

Dvorski meni:
Večernji: bečka šnicla,
pomfrit, kupus salata i hleb
Jutarnji: kraljevski sendviči
raznih vrsta, sok , jogurt, čaj;

Napomene porodicama naših princeza i prinčeva:
Tuširanje pre dolaska na bal je preporučljivo.

Ukoliko vaš princ ili princeza po prvi put dolazi na bal, ponesite pismo u vezi sa večernjim i noćnim navikama vašeg mališana. (Napišite šta vaš mali princ/princeza pije tokom noći: čaj, vodu, sok ili mleko, da li se otkriva, pada sa kreveta, spava sa vama i sl. )

Mole se svi roditelji prinčeva i princeza da u subotu, 05.11.2016. ne isključuju mobilne telefone, jer ćemo ih pozvati ako nam dođu „žute minute“.

Prijave odmah jer je broj mesta ograničen!

Vidimo se u subotu, 05.11.2016. u HAPPY KIDS-u!

Poštovani roditelji,
Obaveštavamo Vas da ćemo
u utorak, 01. 11.2016. godine Happy Kids 3,
u četvrtak, 03.11.2016.godine Happy Kids 1,
posetiti dečiju biblioteku Vuk Karadžić u Sava Centru.
U sredu, 02.11.2016. godine Happy Kids 4,
u petak, 04.11.2016. godine Happy Kids 2,
posetiti dečiju biblioteku Neven u Domu Sindikata.
Upoznaćemo se svetom knjiga, slikovnica i pisanog šarenila.
Prisustvovaćemo jezičkoj radionici
PRIČANJE PRIČE.

Cilj ovog izleta je:
– upoznavanje sa bibliotekom, kao institucijom,
– razvijanje ljubavi prema lepoj literaturi i knjigama
– upoznavanje sa pravilnom upotrebom knjiga
– upoznavanje sa pravilima lepog ponašanja u biblioteci.

Svi mali posetioci biblioteke će se tog dana i učlaniti u biblioteku. Kao što pravila nalažu svaki član će dobiti člansku kartu!

Polazak iz vrtića je u 10h .
Ukoliko želite da Vaše dete doručkuje, molimo Vas da ga dovedete u vrtić do 9 h.
Vaš HAPPY KIDS

untitled-2

Poštovani roditelji,

Obaveštavamo vas da će mališani posetiti u petak, 14.10.2016. Happy Kids 2,  ponedeljak, 17.10.2016. Happy Kids 1, utorak, 18.10.2016. Happy Kids 4 i u sredu, 19.10.2016.  Happy Kids 3  JP Hipodrom Beograd.

 Hipodrom predstavlja najstariji sportski objekat u gradu i kao takav, uvršten je u turističku ponudu Beograda i prilagođen posetama svih uzrasta. Nalazi se kod Careve Ćuprije u izdvojenom delu sa velikim prostranstvom pokrivenim zelenilom, trkačkim stazama I tribinama.

 Mališani će iči u razgledanje štale Konjičog kluba “Beograd”. Po ulasku u štalu domaćin Hipodroma će upoznati decu sa načinom života konja, kada i kako treniraju, kako spavaju, pokazati šta jedu konji, kako se neguju i vole, objašnjavajući terminologiju u konjičkom sportu – šta  je furaž, boks, manjež, parkur. U samoj štali deca će moći da vide razne rase konja i da ih prepoznaju (lipicaner, holštajn, poni, brdsko-bosanski radni konj…). Deci će biti omogućeno jahanje ponija uz nadzor stručnog osoblja. Mališani će imati malu radionicu na zelenoj površini ispred štale KK „Beograd“  gde se grupa dece okuplja nakon obilaska štale –  upoznavanje sa kovačkim zanatom (kako se prave potkovice i kakve vrste potkovica postoje) i mala demonstracija kovačkog zanata u obliku interaktivne edukacije gde će deca da probaju da, na primer isprave potkovicu na nakovnju, naravno, sve uz stručan nadzor zanatlije.

Poštovani roditelji, molimo vas da mlišane obučete prikladno ovoj vrsti izleta.

 

HAPPY KIDS

NOĆENJE DECE U VRTIĆU
24.09.2016.

Tema noćenja: “U SUSRET JESENI”

Poštovani roditelji,
obaveštavamo vas da je ovo POZIVNICA za sve drugare našeg vrtića, da u subotu, 24.09.2016. dođu na nezaboravno večernje druženje i noćenje u vrtiću.
Jesen nam uskoro stiže i jesenje promene u prirodi su očigledne. Zato smo rešili da u subotu organizujemo
JESENJU ČAROLIJU HAPPY KIDS-A!
Dočekaćemo jesen vredni i lepo raspoloženi. Zabavićemo se uz priču o plodovima jeseni. Bićemo mali kuvari koji pripremaju jesenje plodove-kuvaćemo kukuruz! Naše znanje o jeseni moći ćemo da pokažemo i našim drugarima u kvizu koji će nas naučiti i nekim novim stvarima. Opažaćemo promene u prirodi, čitati jesenje priče… Ješćemo povrće koje sazreva u jesen i praviti sovu, zanimljivog prijatelja jeseni! Pokušaćemo da se prisetimo kako je priroda izgledala u proleće i šta se sada sa njom dogodilo. Svoje iskustvo i znanje ponosno ćemo podeliti sa mamama i tatama i radovaćemo se ponovnom druženju sa drugarima.

Prijave odmah, jer je broj mesta ograničen!

Poštovani roditelji,

Obavštavamo vas da će mališani Happy Kids-a 2 i Happy Kids-a 4 u sredu, 21.09.2016., mališani Happy Kids-a 3 u četvrtak, 22.09.2016.  i mališani Happy Kids-a 1 u petak, 23.09.2016.

posetiti Javni akvarijum i tropikarijum.

Najveći deo površine naše planete je pod vodom. Samim tim ribe zauzimaju važno mesto u lancu života na planeti. Akvarijum je najbolje mesto gde će drugari uživati u lepoti, šarenilu boja, širokom spektru oblika i veličina ove veoma značajne biološke vrste. Drugari će videti moćne pirane Amazona, prelepe ribice Nemo, Dori i Bubless. Pored retkih riba mališani će se upoznati i sa gmizavcima koji menjaju svoju boju, šarolikim pticama anđeoskog glasa i velikom inteligencijom u komunikaciji.

Napolju će mališani uživati u Bonsai drveću, šetati u društvu sa kornjačama.

U bioskopskoj sali drugarima će biti prikazan film iz oblasti akvaristike, ronjenja, prirode, ekologije, dizajna i drugih srodnih oblasti. 

Više informacija u vrtiću.

HAPPY KIDS

Untitled-2GODINE PROLAZE, OSMESI SE MNOŽE. UZ VELIKU LJUBAV I PODRŠKU STALNU, RASTEMO SRETNO I SLAVLJE PRAVIMO SPRETNO!

PROGRAM JE SPREMAN, A DRUGARI VOLJNI! ROĐENDAN SE SLAVI, GOSTI VI STE ZVANI!
PORUKU VAM OVU ŠALjEMO NA VREME, SAMO DA VIDITE NAŠE GLAVNE TEME:

DRUGARI I HAPPY KIDS ZAJEDNO SLAVE
10. ROĐENDAN!

 • DEČIJE POZORIŠTANCE „GINJOL“ IGRA PREDSTAVU „BAJKOSVET“,
 • MAĐIONIČARSKI ŠOU,
 • IZLET MALIŠANA U PLANETARIJUM,
 • MASKENBALSKA ŽURKA

VIŠE INFORMACIJA U VRTIĆU. VAŠ „HAPPY KIDS“

parkPoštovani roditelji,
Pozivamo sve klince i klinceze iz Happy Kids-a 1 i Happy Kids-a 2 u petak, 07.07.2016. i iz Happy Kids-a 3 i Happy Kids-a 4 u ponedeljak, 11.08.2016. da se sa nama druže u Dino parku i da učestvuju u nezaboravnoj „Jura avanturi“.
Kroz čarobni svet na Kalemegdanu mališani će se upoznati sa više od 35 replika dinosaurusa u prirodnoj veličini. „Jura avantura“ ponudiće deci veliki broj edukativnih sadžaja i radionica. Mališani će se upoznati sa novim zanimanjem i moći će da se druže sa paleontolozima, da istražuju i otkopavaju fosilne ostatke pomoću specionalnog alata.


Više informacija u vrtiću.

NOĆENjE DECE U VRTIĆU – 11.06.2016. – VELIČANSTVENI CVETNI KARNEVAL

Untitled-4Poštovani roditelji,

Obaveštavamo vas da je ovo pozivnica za sve drugare našeg vrtića da u subotu, 11.06.2016. dođu na nezaboravno večernje druženje i noćenje u vrtiću! Ovog puta tema je nesvakidašnja, vesela, raspevana, šarena i privlačna – CVETNA KARNEVALSKA ŽURKA!
Prilikom prijave svaki učesnik na poklon dobija šarenu cvetnicu, kao ulaznicu za ovaj karneval!
Garderoba raznobojna sa cvetnim detaljima, obuća udobna, a cvetna šminka u stilu lala, narcisa, karanfila, ruža, bele rade ili lepog Jove neizbežna.

Organizovaćemo: reviju cvetnih maski, gala večeru na cvećem ukrašenoj trpezi, maštovitu žurku , bajkovitu cvetnu kreativnu radionicu, veliku izložbu saksijskih cvetnica i ikebana.

Prijave odmah jer je broj mesta ograničen!

Više informacija u vrtiću.
Vidimo se u subotu, 11.06.2016!
Dečji vrtić Happy Kids

Untitled-2

Poštovani roditelji,

Obaveštavamo vas da nas u petak, 27.05.2016. za Happy Kids 1, u ponedeljak, 30.05.2016. za Happy Kids 2,  i u utorak, 31.05.2016. za Happy Kids 3 i Happy Kids 4 očekuje još jedna muzičko poučna avantura.

Mališani će posetiti  Beo Zoo vrt.

Više informacija u vrtiću.

Poštovani roditelji,

Obaveštavamo vas  da će mališani u sredu,  18.05.2016. posetiti  Pionirski grad.

Ljubav prema sportu stiče se od malih nogu. Shodno  tome organizovali smo Sportski dan u Pionirskom gradu. Program počinje u 10 h. Deca po grupama imaju različite sportsko – rekreativne i zabavne sadržaje. Kada sva deca prođu sve sadržaje, mališani prelaze u diskoteku, a na kraju deca će odgledati koktel crtanih filmova. Program se završava oko 13 h.

Polazak iz vrtića je 09:30h.

Više informacija u vrtiću.

obavestenje

Tema noćenja: PALAČINKIJADA               

                                                                                                         

Poštovani roditelji,

obaveštavamo vas da je ovo POZIVNICA za sve drugare našeg vrtića da u subotu,  14.05.2016. u Happy Kids-u 1 i Happy Kids-u 2, kao i subotu, 21.05.2016. u Happy Kids-u 3 i Happy Kids-u 4 dođu na nezaboravno večernje druženje i noćenje u vrtiću. Pravićemo palačinke razne:  sa džemom, kremom, šlagom , keksom ili već po želji.

Bezalkoholni napitci su uključeni u cenu.

Garderoba ležerna, patofne obavezne.

Tuširanje pre dolaska na žurku preporučljivo.

Vi ponesite pižamu, a mi ćemo se pobrinuti za kuvarsku kecelju.

Više informacija u vrtiću!

                                                                                                  

Dečji vrtić Happy Kids

                                                                   

U subotu, 28.11.2015. godine stručni saradnici i vaspitači (mentori) su pohađali četvoročasovno predavanje na temu Mentorstva i strčnog usavršavanja.

Cilj ovog predavanja je postizanje maksimalno dobrih rezultata tokom procesa uvođenja u rad mladih vaspitača i stručnih saradnika.

Na predavanju učesnici su rešavali praktične zadatke i diskutovali o dilemama koje su se pojavile.

NAŠE VASPITAČICE SANJA ARSIĆ, ALEKSANDRA ĆIRIĆ I MARIJA RADOSAVLJEVIĆ PREDSTAVILE SU SVOJ RAD IZVODEĆI UGLEDNE AKTIVNOSTI

Dana 09. i 10. decembra 2015. deo svog pedagoškog umeća, ali i vaspitačkog znanja predstavile su naše vaspitačice Sanja Arsić, Aleksandra Ćirić i Marija Radosavljević izvodeći ugledne aktivnosti iz oblasti Metodike razvoja i Metodike likovnog vaspitanja. Koleginice su nam pokazale kako na različite načine možemo zaintrigirati decu, ali im i približiti i učiniti opipljivim verbalne i likovne sadržaje sa kojima se mališani upoznaju.

Među posmatračima aktivnosti pored direktora ustanove bili su i stručni saradnici iz našeg i drugih vrtića, kolege vaspitači – pripravnici i 1 roditelj. Ovakav rad vaspitača je ocenjen najvišim ocenama, pozitivnim komentarima i pohvalnim rečima. Cilj izvođenja uglednih aktivnosti je obuka mladih vaspitača – pripravnika, samoprocena i procena sopstvenog rada, ali i uvođenje novih metoda i postavljanje novih standarda u proces obrazovanja u našoj ustanovi!

Posebno smo ponosni na besprekornu saradnju naših predivnih mališana sa vaspitačima tokom izvođenja ovih aktivnosti.

Ovakav način stručnog usavršavanja praktikovaćemo i u narednom periodu!

Poštovani roditelji,

Obaveštavamo vas da u

utorak, 12.04.2016. Happy Kids 1 I Happy Kids 2,

sredu, 13.04.2016. Happy Kids 4,

četvrtak , 14.04.2016. Happy Kids 3

deca idu na izlet u Botaničku baštu Jevremovac.

Deca će imati priliku da sa stručnim vodičem pogledaju:

 • Staklenu baštu: sa preko 1000 različitih vrsta biljaka
 • Japanski vrt : kamen, voda i biljke, tri osnovna elementa prisutna u japanskim baštama
 • Čajni paviljon
 • Evropski  vrt

Više informacija u vrtiću!

Poštovani roditelji,

u četvrtak 21.04.2016. organizujemo jednodnevni izlet naših mališana u Rok Selo Čenej.  Rok selo Čenej se nalazi nadomak Novog Sada, nedaleko od aerodroma Čenej i salaša 137. Čenej kao tipično Vojvođansko mesto, svojim potencijalom i pejzažom, turistima koji su u prolazu pruža jedinstven doživljaj prirode.

Naši mališani će učestvovati u Uskršnjoj radionici i još mnogim nezaboravnim radionicama koje smo pripremili za njih.

Ručaćemo na salašu 137.

Pošto je broj mesta ograničen, molimo sve roditeje naših putnika, da svoje dete prijave do ponedeljka 18.4.2016.

Radujemo se još jednom zajedničkom nezaboravnom iskustvu!

Vaš Happy Kids

Poštovani roditelji,
Obaveštavamo vas da ćemo u četvrtak 24.03.2016. Happy kids 1,
u ponedeljak 28.03.2016. Happy kids 3,
u utorak 29.03.2016. Happy kids 2 i Happy kids 4
posetiti Narodnu banku Srbije.
Centar za posetioce Narodne banke Srbije je edukativno – izložbeni centar sa osnovnom muzejskom postavkom, povremenim izložbama i pratećim obrazovnim programoma i interaktivnim sadržajima i radionicama. Drugari će učestvovati u radionici :
“ NACRTAJ NOVČANICU PO SVOM IZBORU”

Cilj izleta je:
Upoznavanje sa istorijatom novca i dinara
Upoznavanje sa značajem štednje
Upoznavanje sa sredstvima plaćanja (novac ne čine samo kovanice i novčanice)
Važnost veštine računanja u rukovanju novcem
Upoznavanje sa različitim apoenima dinara.

Više informacija u vrtiću.

300

NOĆENJE  DECE  U  VRTIĆU

09.04.2016.          

Tema noćenja:

IDEMO U POZORIŠTE I GLEDAMO PREDSTAVU  Ko se boji vuka još” 

Poštovani roditelji, dragi naši drugari,

obaveštavamo vas da se u subotu, 09.04.2016. organizuje još jedno noćenje naših mališana u vrtiću!

Biće ovo najčarobnije noćenje do sada, koje će početi predstavom Ko se boji vuka još.

Ova fantastična predstava se održava u Dečijem kulturnom centru u izvedbi pozorišne trupe  “ZOZO”  u subotu,  09.04.2016. sa početkom u 19:30 , deca u vrtić dolaze u 17:30, kako bismo na vreme (autobusom u našoj organizaciji) krenuli ka pozorištu.

Svečana garderoba je obavezna, ali ni pižamu nemojte zaboraviti! Tuširanje pre dolaska na noćenje je preporučljivo.

Više informacija u vrtiću!

noc

HAPPY KIDS 1 12.03.2016.

HAPPY KIDS 2 12.03.2016.

HAPPY KIDS 3 19.03.2016.

HAPPY KIDS 4 19.03.2016. 

SPECIJALNI GOST “KLOVN BOKI

        

Dragi mališani, poštovani roditelji,

sve naše vesele klince i klinceze očekuje još jedna nezaboravna smehotresna avantura!

Dоđite da se svi zajedno maskiramo u klovnove, da se šalimo, smejemo i družimo, da isprobamo prave klovnovske perike i crvene klovnovske nosiće! Od kuće ponesite neki trik, šalu, dosetku, knjigu viceva ili šta god vama na pemet “padne”!

Obucite se šareno, veslo i blesavo!

Sve će nas zabavljati KLOVN BOKI, a dečake i devojčice koji se najglasnije smeju čekaju posebne nagrade.

Više informacija u vrtiću.

nocenje300

Poštovani roditelji,

Obaveštavamo vas da će nas

u petak 04.03.2016. u Happy kids-u 1,
u ponedeljak 07.03.2016. u Happy kids-u 2,
u utorak 08.03.2016. u Happy kids-u 3
i u sredu 09.03.2016. u Happy kids-u 4,

posetiti glumačka trupa Zozo i izvešće nam “Priču o Ivici i Marici”.

Priča je smeštena u savremeno doba i okolnosti savremenog društva. Brat i sestra, Ivica i Marica, odlaze u šumu bez pitanja, a likovi Meri i Bruno, postavljajući ih u identičan okvir njima poznate bajke, podstiču ih da preispitaju pogrešne postupke koji su ih doveli u nepriliku. Na kraju predstave, u dijaloškoj formi, deca se motivišu da izvuku pouku i obrazlože zašto bez dopuštenja roditelja ne treba nikud ići i zašto od nepoznatih lica ne treba ništa uzimati.

prica-o-im

Pozivamo sve roditelje naših mališana na roditeljski sastanak u vezi odlaska dece na zimovanje.

Roditeljski se održava u:

utorak 22.12.2015. u 18h u Happy kids-u 2,

sredu 23.12.2015. u 16h u Happy kids-u 4,

petak 25.12.2015. u 17:30 u Hppy kids-u 3.

 

Očekujemo Vas!

novaslika

Poštovani roditelji,

U ponedeljak 22.02.2016. u Happy Kids-u 3

i četvrtak 25.02.2016. u Happy Kids-u 1 i Happy Kids-u 2,

  prijatelji iz izdavačke kuće ProPolis Books predstaviće nam knjigu Malčice nepodnošljiv slon, od Dejvida Valijamsa. U pitanju je svetski poznati britanski autor, koji je već etabliran dečji pisac (Baka gangster, Upoznajte Džeka Spadala, Gospodin Smrdeković, Užasna tetka), ali se prvi put obratio najmlađima i za njih napisao sjajno ilustrovanu knjigu.

Svrha radionice je promocija čitanja u najranijem uzrastu. Radionica je interaktivna, isprekidana igricama sa decom, pitalicama, zadacima. Razgovara se o vrstama životinja, obavezama koje imamo kada imamo kućnog ljubimca, važnosti fizičke aktivnosti za naše telo, zdravoj ishrani, suprotnostima (veliko-malo), a podvlači se istina da naše reči i postupci u životu imaju posledice, dobre ili loše, te je potrebno dobro promisliti pre nego što nešto uradimo ili kažemo.

Radionica traje oko pola sata i potpuno je besplatna, ciljna grupa su predškolci, jer je kod dece veoma važno razvijati ljubav prema čitanju od najranijeg uzrasta.

Ukoliko želite da vaše dete prisustvuje radionici molimo vas da ga dovedete u vrtić  do 9:30h.

Više informacija u vrtiću.

Poštovani roditelji,

Obaveštavamo vas da će naši mališani iz

Happy Kids-a 1 09.02.2016.

Happy Kids-a 2 10.02.2016.

Happy Kids-a 3 11.02.2016.

Happy Kids-a 4 10.02.2016.

posetiti Istorijski muzej Srbije.

Prisustvovaćemo velikoj interaktivnoj izložbi Mihajla Pupina. Mališani će se upoznati sa sedam patenata iz obalsti telekomunikacije. Ono što ovu postavku čini prigodnom za posetioce predškolskog uzrasta je upotreba najnovijih tehnologija koje omugućavaju da svaki segmenat izložbe bude interaktivan i samim prisustvom posetioca vode nas zvukom i slikom do samog Pupina i njegovog vremena.

Više informacija u vrtiću.

naslovna-obav

Subota, 06.02.2016.

 

nocenje-naslovnaNOĆENJE “MR & МISS KIDS“

Oseti se počastvovanim i učestvuj na velikom  Izboru za Mis i Mistera Happy Kids-a.

Nemoj nikako propustiti ovaj događaj. Sigurno će svi ugledni budući velikani našeg naroda doći.  Za ovakav događaj shodno pravilima takmičenja obuci se svečano. Za tvoju frizuru i šminku pobrinuće se stilisti Happy kids-a. Pre polaska zube pažljivo operi, a preporučljivo je i da se istuširaš. Žiri će sigurno uvažiti i neki zanimljiv detalj koji poneseš: omiljenu igračku, knjigu, crtani film ili možda šal, maramu, mašnu ili kravatu.

Na ovom takmičenju nema poraženih! Sigurno pobeđuješ!

I ne zaboravi: Subota, 06.02.2016 u 18:30 .

Happy Kids 1, Happy Kids 2, Happy Kids 3, Happy Kids 4.

Poštovani roditelji,

Obaveštavamo vas da ćemo u petak 29.01.2016. ići na izlet u bioskop u Domu Sindikata.

slika1Tog dana prepodnevna projekcija filma o DOBROM DINOSAURUSU se organizuje samo zbog nas, mališana iz Happy Kids-a. Očekivani početak filma je između 10:30 i 11:00h, tj tačno u trenutku kada se srećni klinci i klinceze iz svih objekata Happy Kids-a sakupe.                               U ovom filmu koji očekujemo da će mališani „bez daha” gledati deca se upoznaju sa njima uvek misteroznim svetom dinosaurusa. Dok bude putovao kroz nemilosrdne i misteriozne predele, apatosaurus po imenu Arlo pronalazi pravog prijatelja i otkriva kako da se izbori sa svojim slabostima.

Više informacija u vrtiću!

VELIČANSTVENA, NEZABORAVNA, SPEKTAKULARNA ZIMSKA PIDŽAMIJADA SAMO SADA I NE PONOVO DO SLEDEĆE GODINE.

Untitled-2GDE? U VAŠEM HAPPY KIDS-U 1 I HAPPY KIDS-U 2
KADA? U SUBOTU 16.1.2016.
GDE? U VAŠEM HAPPY KIDS-U 3 I HAPPY KIDS-U 4
KADA? U SUBOTU 23.1.2016.
GARDEROBA? LEŽERNA
PROGRAM? PRILAGOĐEN GOSTIMA
KO DOLAZI? SVI ČUVENI SNEŠKIĆI IZ HAPPYKIDS-A
KOSTIM SNEŠKA BELIĆA SE DOBIJA U VRTIĆU I NIJE OBAVEZAN!

VIŠE INFORMACIJA U VRTIĆU!

Poštovani roditelji,

Obaveštavamo Vas da će u

Utorak,  19.01.2016. Happy kids 3,
Sredu, 20.01.2016. Happy kids 2 i Happy kids 4,
Četvrtak, 21.01.2016. Happy kids 1, posetiti Muzej afričke umetnosti.

Muzej afričke umetnosti je prvi i jedini muzej u regionu koji je isključivo posvećen kulturama i umetnostima afričkog kontinenta. Naši mališani upoznaće se sa likovnom, muzičkom i drugim vidovima umetničkog izraza, o verovanjima, običajima, zanatima, istorijskim i geografskim odrednicama, kao i o uticaju i doprinosu afričkog stvaralaštva svetskom kulturnom nasleđu. Kroz edukativni program za decu vodiće ih kustos, a učestvovaće i u radionici „SIMBOLI NA TKANINAMA NARODA FON“.

Više informacija u vrtiću.

Poštovani roditelji,

Sa ciljem stavaranja pozitivne novogodišnje atmosfere, tokom poslednjih dana stare 2015. godine organizovaćemo višednevni VESELI  NOVOGODIŠNJI  KARNEVAL.

Program karnevala čini će zabavne aktivnosti, koje su velikim delom i obeležile naš rad tokom 2015. godine.

Program Novogodišnjeg karnevala:

 • Utorak – Izlet – poseta Pozorištancu Puž

 • Sreda – novogodišnji maskenbal – mališani se maskiraju u kostime po svom izboru koje sami donose u vrtić

 • Četvrtak – svečana novogodišnja žurka – svečana garderoba obavezna

 

Vaš  HAPPY KIDS

KARNEVAL

Poštovani roditelji,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da ćemo u utorak 29.12.2015. organizovati posetu Pozorištancu Puž. Naši mališani će biti u prilici da odgledaju veselu novogodišnju predstavu pod nazivom “Zaljubljeni Sneško”.

Kratak sadržaj predstave: Čuveni kradljivac slatkiša, Slatki Slađa, je najzad postao dobar zato što se na Severnom polu zaljubio u jednu Snešku. Mala Seka i njen stariji brat Bata odlaze na Severni pol. Oni nose Slađi čarobno licidersko srce koje će učiniti da ga Sneška zavoli. Predvodi ih komšija koga igra Branko Kockica. Na Severnom polu ih zarobi Stara godina u nameri da im otme licidersko srce. Njena namera je da uz pomoć čarobnog srca zavede Deda mraza i ukrade sve paketiće. Posle niza peripetija vesela družina pobeđuje staru godinu.

Vaš HAPPY KIDS

ЗАЉУБЉЕНИ СНЕШКО

Drage mame i tate,

Na Vaš zahtev, a naše zadovoljstvo Vas obaveštavamo da ćemo za naše mališane organizovati doček Nove 2016. godine u vrtiću!

Verovatno znate za staro verovanje da kako dočekate Novu Godinu, takva će Vam biti cela sledeća! Ako verujete u to, bar toliko, koliko mi verujemo, predlažemo Vam da se ludo i nazaboravno provedete 31. decembra, na Novogodišnjem dočeku, a mi ćemo brinuti o vašim prinčevima i princezama i Novu 2016. godinu sa velikim zadovoljstvom dočekati sa njima!

Nadamo se da će nam doček u društvu vaših i naših mališana, doneti mnogo beskompromisne ljubavi, nežnosti, i ljudske neiskvarenosti u narednoj godini.

Više informacija u vrtiću!

Poštovani roditelji,

 

Obaveštavamo Vas da će se

u sredu, 16.12. u Happy kids 2

u četvrtak, 17.12. u Happy kids 3

u petak, 18.12. u Happy kids 4

i u sredu, 23.12. u Happy kids 1,

održati Novogodišnja predstava sa dodelom paketića i Deda Mrazom.

Početak predstave je u 10h.

Više informacija u vrtiću!

download (2)

images 4

Deca našeg vrtića su sa svojim likovnim radovima učestvovala na linkovnom konkursu kompanije “Esensa”.

Tema konkursa bila je ” Gumedić izazov”. Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da su crteži naših mališana osvojili prvo, drugo i treće mesto.

Nagrađeni su radovi sledeće dece:

Hana Škero iz grupe Meda, Happy Kids 1
Ena Kuntić iz grupe Predškolaca, Happy Kids 1
Josiane Odilia Ferreira Ntiamba iz grupe Meda,  Happy Kids 3

Pobedničke radove kompanija “Esensa” nagrađuje prigodnim poklon paketićima.
Galeriju likovnog konkursa možete pogledati na Fejsbuk stranici kompanije “Esensa”.

Čestitamo svim pobednicima, zahvaljujemo se kompaniji Esensa što su baš nas pozvali da učestvujemo u ovom lepom projektu!

obavestenje

Poštovani roditelji,

U iščekivanju predstojećih praznika koji nam se približavaju, sa željom da roditelji budu uključeni u novogodišnje aktivnosti svoje dece, pozivamo Vas da učestvujete u našoj veličanstvenoj novogodišnjoj kreativnoj radionici, koju organizujemo u:

SUBOTU 12.12.2015. u vrtiću Happy Kids 1 za roditelje i mališane iz vrtića Happy Kids 1 i Happy Kids 2.

NEDELJU 13.12.2015. u vrtiću Happy Kids 3 za roditelje i mališane iz vrtića Happy Kids 3 i Happy Kids 4.

OČEKUJEMO VAS NESTRPLJIVO I RADUJEMO SE JOŠ JEDNOM  NEZABORAVNOM DRUŽENJU!

VIŠE INFORMACIJA u vrtiću!

Vaš HAPPY KIDS

images-1

Poštovani roditelji,

Obaveštavamo Vas da ćemo u četvrtak 03.12.2015. (Happy kids 3),  utorak 08.12.2015. (Happy kids 2 i Happy kids 4) i sredu 09.12.2015. (Happy kids 1) ići u posetu Etnografskom muzeju.

Beogradski Etnografski muzej je jedan od najstarijih muzeja na Balkanu i sa punim pravom se može nazvati čuvarem neizmernog blaga Srpske tradicionalne kulture.

Cilj izleta je:

 • Upoznavanje sa tradiciom, običajima, načinom odevanja i ishranom naših predaka

 • Upoznavanje sa načinom života na selu i u gradu i načinom pravljenja kuća

 • Upoznavanjem sa tadašnjim načinom slavljenja Uskrsa, Badnje večeri, Božića i Slave

 • Upoznavanjem sa drevnim alatim i oruđem.

Polazak iz vrtića je 10h.
Ukoliko želite da Vaše dete doručkuje, molimo Vas da ga dovedete u vrtić do 9h.

Vaš HAPPY KIDS

images

Poštovani roditelji,

U subotu 28.11.2015. održava se još jedno nezaboravno noćenje naših mališana u vrtiću Happy kids 3 i Happy kids 4.

Tema noćenja je     ŽURKA U ŽUTOM.

Cilj noćenja je upoznavanje dece sa bojama. Poseban značaj pridajemo žutoj boji i nijansama te boje, tipičnim za  godišnje doba – jesen.

Više informacija u vrtiću.

Poštovani roditelji,

U okviru našeg novembarskog istraživanja, posetićemo i Muzej automobila.

Naši mladi vozači će “isprobati” neke drevne modele automobila, upoznati se sa izgledom nekadašnjih automobila i od našeg domaćina čuti neke zanimljive priče iz sveta automobilizma.

Izlet organizujemo u utorak (Happy Kids 3), u četvrtak (Happy Kids 2 i Happy Kids 4) i u petak (Happy Kids 1).

Više informacija u vrtiću!

Untitled-3

Poštovani roditelji,

Deca našeg vrtića su sa svojim likovnim radovima učestvovala na linkovnom konkursu kompanije “Esensa”.

Tema konkursa bila je ” Gumedić izazov”. Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da su crteži naših mališana osvojili prvo, drugo i treće mesto.

Nagrađeni su radovi sledeće dece:

Hana Škero iz grupe Meda, Happy Kids 1
Ena Kuntić iz grupe Predškolaca, Happy Kids 1
Josiane Odilia Ferreira Ntiamba iz grupe Meda,  Happy Kids 3

Pobedničke radove kompanija “Esensa” nagrađuje prigodnim poklon paketićima.
Galeriju likovnog konkursa možete pogledati na Fejsbuk stranici kompanije “Esensa”.

Čestitamo svim pobednicima, zahvaljujemo se kompaniji Esensa što su baš nas pozvali da učestvujemo u ovom lepom projektu!

Poštovani roditelji,

Obaveštavamo vas da u subotu 31.10. planiramo HALLOWEEN žurku za roditelje i decu. Pripremamo nezaboravnu animaciju sa takmičarskim igrama i karaoke programom.

Radujemo se ovom druženju.
Pozvani ste.

NOĆENJE – JESENJI KARNEVAL 17.10.2015.

Poštovani roditelji,

Pozivamo sve drugare našeg vrtića da u subotu,  17.10.2015. dođu na nezaboravno večernje druženje i noćenje u vrtiću.

Jesen je odavno počela i jesenje promene u prirodi su očigledne. Zato smo rešili da u subotu organizujemo JESENJI KARNEVAL!

Vidimo se u subotu. 17.10.2015.

Dečji vrtić Happy Kids 2

IMG_1865

NOĆENJE – JESENJI KARNEVAL 10.10.2015.

Poštovani roditelji,

Pozivamo sve drugare našeg vrtića da u subotu,  10.10.2015. dođu na nezaboravno večernje druženje i noćenje u vrtiću.

Jesen je odavno počela i jesenje promene u prirodi su očigledne. Zato smo rešili da u subotu organizujemo JESENJI KARNEVAL!

Vidimo se u subotu. 10.10.2015.

Dečji vrtić Happy Kids 1

IMG_3314

Poštovani roditelji,

Obaveštavamo vas da u UTORAK  06.10. deca idu na izlet na krstarenje rekom Savom.

Pročitaj više – Krstarenje Savom 06.10.2015.